Loading Evenimente

Workshop ”Instrumente financiare pentru proiectele de eficiență energetică”

16.10.2018 @ 09:00 - 14:00
Gratuit
  • This eveniment has passed.
realitatea-mee

Workshopul are ca obiectiv principal prezentarea celor mai viabile instrumente de finanțare în domeniul eficienței energetice și surselor de energie regenerabilă în Republica Moldova.

Banca Europeană pentru Investiții (BEI) va prezenta un proiect nou pentru Republica Moldova – “Finanțarea eficienței energetice în sectorul rezidențial”. Proiectul are un buget total de 80 de milioane de euro pentru implementarea măsurilor de eficiență energetică în sectorul rezidențial.

La eveniment vor participa reprezentanții Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare care vor prezenta linia de creditare EU4Business destinata IMM-urilor din Moldova. Experții instituției financiare vă vor informa despre posibilitatea de a obține împrumuturi, acordate prin intermediul băncilor partenere locale, cu subvenții de 10 – 15% și asistență tehnică gratuită pentru companiile care doresc sa implementeze proiecte de eficiența energetică și energia regenerabilă.

Totodată, Institutul European de Inovare și Tehnologie va prezenta programul EIT InnoEnergy si oportunitatile investitionale pentru Republica Moldova, ce vin să susțină initierea, lansarea și dezvoltarea unei afaceri în sectorul energiei sustenabile.

Sesiunile de informare vor oferi oportunitatea autorităților publice locale, mediului de afaceri, celui academic și neguvernamental de a identifica investiții în acest domeniu și de a prezenta proiectele direct instituțiilor de finanțare.

Înregistrează-te! 

page-1

Details

Date: 16.10.2018
Time: 09:00 - 14:00
Cost: Gratuit
Website: http://mee.md

Locaţie

Venue Name: Radisson Blu Leogrand Hotel
Address: Strada Mitropolit Varlaam 77
Chișinău, 2004 Moldova, Republic Of

+ Harta Google
Website: mee.md

Organizator

Organizer Name: Agenția pentru Eficiență Energetică
Phone: tel. (022) 49-94-44 ext: 7
Email:
Website: aee.md